Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@22:28:43 GMT

حمایت از تولید به قیمت کاهش ارزش یوآن

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۰۹۷۲

حمایت از تولید به قیمت کاهش ارزش یوآن

بانک مرکزی چین در اقدامی غافلگیرکننده در ساعات ابتدایی روز دوشنبه پانزدهم اوت از کاهش نرخ بهره وام‌های کلیدی در این کشور خبر داد. این در حالی است که پیش از این برخی اقتصاددانان نسبت به عواقب اخذ چنین تصمیمی با توجه به روند افزایش ارزش دلار آمریکا و تضعیف یوآن هشدار داده بودند. با این وجود به نظر می‌رسد که در شرایط کنونی احیا اقتصاد برای چینی‌ها اولویت اصلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد چین در ماه ژوئیه به طور غیرمنتظره‌ای کند شده است، فعالیت کارخانه‌ها کاهش یافته و داده‌های خرده‌فروشی‌ها به دلیل اصرار دولت بر اجرای سیاست کرونا صفر و بحران بخش املاک در چین تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد چین در ژوئیه ضعیف‌تر شد
بر اساس گزارش اداره ملی آمار چین میزان تولید صنعتی در ماه ژوئیه نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳.۸ درصد رشد کرد که این رقم کمتر از رشد ۳.۹ درصدی این شاخص در ماه ژوئن بود؛ در عین حال تحلیلگران شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کرده بودند که میزان تولید صنعتی چین در ماه ژوئیه رشدی ۴.۶ درصدی را به ثبت برساند.

داده‌های خرده‌فروشی چین نیز در ماه ژوئیه رشدی ۲.۷ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل داشتا که این رقم از پیش‌بینی رویترز که رقم ۵ درصد را پیش‌بینی کرده بود کمتر و نسبت به این داده در ماه ژوئن نیز کمتر بود.

کاهش نرخ بهره پس از انتشار داده‌های منفی اقتصادی در چین
جولیان ایوانز پریچارد، اقتصاددان ارشد چین در کپیتال اکونومیکس، گفت: داده‌های ژوئیه نشان می‌دهد که بهبود اقتصاد چین پس از اتمام قرنطینه سختگیرانه شانگ‌های از میان رفته است. در این شرایط تحریم وام مسکن در این کشور باعث وخامت در بخش املاک چین شده است.

بانک خلق چین در حال حاضر با افزایش حمایت‌های اقتصادی به دنبال کاهش این داده‌های منفی است؛ اما احتمالا این سیاست‌های انبساطی کمتر از گذشته بتواند اقتصاد چین را به مسیر رشد بازگرداند و درواقع این حمایت‌ها برای بازگرداندن اقتصاد به مسیر رشد کافی نیست.

انتشار داده‌های منفی از اقتصاد چین باعث شد تا بازار سهام این کشور وارد مسیر کاهشی شود، هر چند وعده کاهش نرخ بهره از رشد مجدد بازار سرمایه در چین حمایت کرد.

با این وجود تصمیم بانک خلق چین برای کاهش نرخ بهره باعث شد تا از ارزش یوآن کاسته شود که این موضوع خود سیگنال منفی دیگری برای بازارهاست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اقتصاد چین فعالیت کارخانه ها دولت سیاست کرونا چین کاهش نرخ بهره ماه ژوئیه اقتصاد چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۰۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه

نظرسنجی رویترز از ۴۳ اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با ۸۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه خواهد بود، یعنی بالاتر از پیش‌بینی ماه گذشته. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پیش‌بینی می‌شود قیمت نفت در سال جاری میلادی بالاتر از 80 دلار در هر بشکه باشد. تحلیلگرانی که رویترز از آنها نظرسنجی کرده پیش‌بینی خود از قیمت نفت در 2024 را برای دومین بار به خاطر احتمال عقب ماندن تولید از تقاضا در بحبوحه درگیری‌های خاورمیانه و ادامه کاهش تولید اوپک پلاس، افزایش داده‌اند.
نظرسنجی از 43 اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با 84 دلار و 62 سنت در هر بشکه خواهد بود. این رقم در ماه مارس 82 دلار و 33 سنت پیش بینی شده بود.
متوسط قیمت نفت خام برنت از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا 83 دلار و 50 سنت بوده است.
پیش بینی قیمت نفت خام آمریکا هم افزایش یافته و از 78 دلار و 9 سنت ماه گذشته تا 80 دلار و 46 سنت بالا آمده است.

کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپکعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

تحلیلگران عقیده دارند روند رشد تقاضا مثبت‌تر از حد انتظار بوده و با توجه به کاهش ذخایر نفتی و تمدید کاهش تولید اوپک پلاس، همچنان از قیمت نفت حمایت خواهد کرد.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد علیرغم بسیاری از مخاطرات، رشد تقاضا برای نفت تا حد زیادی همگام با روند قبل از بحران کرونا بوده است. این آژانس پیش بینی می‌کند رشد تقاضای جهانی برای نفت در 2024 برابر با 1.2 میلیون بشکه در روز باشد.
بسیاری از تحلیلگرانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، تخمین می‌زنند تقاضا برای نفت بین 0.9 و 1.4 میلیون بشکه در روز در سال جاری میلادی افزایش یابد.
اکثر تحلیلگران عقیده دارند احتمال 100 دلاری شدن قیمت نفت علی رغم بی‌ثباتی‌ عرضه به خاطر بحران خاورمیانه، پایین است.
در زمینه عرضه، انتظار می‌رود ائتلاف اوپک پلاس طرح کاهش تولید خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد که باعث کمبود عرضه نسبت به تقاضا خواهد شد.
با وجود اینکه برخی تحلیلگران می‌گویند تولید نفت آمریکا در سال جاری میلادی افزایش می‌یابد، اما بسیاری دیگر هشدار داده‌اند ترجیح دادن سود سهامداران به گسترش تولید در صنعت شیل آمریکا، رشد آن را محدود خواهد کرد.
انتهای پیام/61

دیگر خبرها

  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی